Wings of Cash

Er zijn vandaag de dag veel verschillende online krasloten te vinden. Dit komt grotendeels door het groeiende aantal ontwikkelaars van casinogames. Hierdoor heb jij meer dan genoeg keuze, maar wij raden de Wings of Cash kraslot toch zeker wel aan. Deze online kraskaart kan gekocht worden bij de aanbieder Hopa, een specialist op het gebied van online krasloten. Geloof het of niet, maar jij kan tot wel 100.000 euro op het Wings of Cash kraslot winnen. Overigens is het ook mogelijk om gratis de kraskaart uit te proberen.

Hoe werkt het Wings of Cash online kraslot?

Het Wings of Cash kraslot werkt in de basis exact hetzelfde als de ‘normale’ kraskaarten. Jij moet namelijk driemaal hetzelfde bedrag zien te vinden op het lot. Zie jij het 2X symbool op het lot verschijnen, dan zal de winst tweemaal worden uitbetaald. Daarnaast werkt dit kraslot met een zogenaamde ‘Expander’, deze kan alle geldbedragen in een bepaalde rij laten uitbetalen. Hierdoor kan jij in één klap enorme geldprijzen winnen en laten uitbetalen op jouw bankrekening.

Prijzen

Meespelen op de Wings of Cash kraskaart kan al vanaf 25 eurocent per kaart, hiermee kan een maximale prijs van 2500 euro gewonnen worden. Maar als jij kans wilt maken op dit waanzinnige hoofdprijs van een ton, dan moet de inzet verhoogt worden naar tien euro per kraslot. Het is mogelijk om alle vakjes zelf op te krassen door erop te klikken, maar jij kan ook op ‘Scratch All’ klikken, dan worden alle vakjes automatisch geopend.

Stijl van het Wings of Cash kraslot

Het Wings of Cash kraslot kent een vrolijk thema, dat zich volledig afspeelt in de natuur. Bekijk de vogeltjes, geniet van het zonnetje en kom volledig tot rust. Dat is wat de makers van dit kraslot wilde laten uitstralen en dat is goed gelukt.