Eerlijke kansen bij online krasloten

Online krasloten lijken in eerste instantie een beetje dubieus. Wie zegt dat de kansen wel eerlijk zijn? Daar hoef jij je als speler geen enkele zorgen over te maken. Alle aanbieders beschikken over licenties en worden met grote regelmaat gecontroleerd door onafhankelijke instanties. Daarnaast werken deze spellen met een zogenaamde Random Number Generator, maar daar vertellen wij hieronder meer over.

Veel aanbieders delen graag succesverhalen van andere spelers en die zullen dan ook regelmatig langskomen op de sites. Dagelijks vallen er grote prijzen bij de online krasloten, dan hebben wij het over prijzen van duizenden euro’s. Maar ook de kleinere prijzen van enkele honderden euro’s worden dagelijks uitgekeerd. Gratis krassen is mogelijk, sommige sites geven namelijk alle nieuwe leden vijf euro gratis speeltegoed bij inschrijving.

Random Number Generator

Misschien heb jij de afkorting RNG wel eens voorbij zien komen, dat staat namelijk voor Random Number Generator. Dit systeem zit achter de kansspelen, waaronder de online krasloten. Wanneer jij een kraslot aanschaft, dan zal door middel van de RNG een willekeurige uitslag verschijnen. Dit systeem wordt erg vaak getest en zal eerlijkheid waarborgen. Alle testen worden door een onafhankelijk bedrijf uitgevoerd.

Licenties

Alle aanbieders van online kansspelen dienen te beschikken over een officiële licentie. De meeste casino’s beschikken over een licentie op Malta, ook wel de Malta Gaming Authority genoemd. Maar ook op Curaçao, Gibraltar, België en het Verenigd Koninkrijk worden dergelijke licenties uitgegeven. Hierdoor ben jij er ten alle tijden zeker van dat het kansspel eerlijk zal verlopen!